Gårdmiljø, kloak og dræn

Gårdmiljø, kloak og dræn

Få anlagt et nyt gårdmiljø, samt dræn- og kloakservice

[audio src="https://bergelin.dk/wp-content/uploads/2024/03/gaardmiljoe-kloak-draen.mp3" /]

Har I i bestyrelsen besluttet, at I skal have optimeret jeres baggård til glæde for jeres beboere, såvel som gøre jeres forening mere attraktivt, så kan John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører hjælpe.

Vi har mange års erfaring med at sikre, at baggårde bliver brugt optimalt, samtidig med at der plads til det praktiske, leg og afslapning.

Få det optimale ud af jeres baggård

En baggård er ofte begrænset til et bestemt antal kvadratmeter. Derfor er det essentielt at sikre, at hver kvadratmeter giver værdi og udnyttes bedst.

Vi bor selv i København og sætter stor pris på en hyggelig og funktionel gård, så vi ved, hvad det kræver, for at baggården er det frirum, folk, der bor i byen, har brug for.

Her er nogle af de ting, vi vil se på, der kan gøre jeres baggård bedre:

 

  • Placering af bede langs vægge og sikring af, at der plantes nemme at vedligeholde, men standhaftige planter og bede, der gør baggården behagelig at være i, og som også er børnevenlig.
  • Cykelparkering og affaldssortering, der er nemt at komme til og optager mindst muligt plads. Danmark ligger højt både i antallet af folk, der cykler, men også i produktionen af affald. Derfor er det essentielt, at netop cykelparkering og affaldssortering imødekommer regler, men også gøres nemt at bruge.
  • Plads til leg og afslapning. En gård skal helst være grøn med græs, der giver plads til, at børn kan tumle rundt, og voksne kan nyde sommerens varme uden at blive generet af cykler og affaldsskure.
  • Gennemtænkning af alle baggårdens funktioner, så der er bord, bænk, tørrestativer, legeplads og det, en gård bør have.
  • Skal der lægges fliser, græs, grus eller sten. Vi sørger for, at I får det, I ønsker.

Kloak- og drænsikring

De seneste år har Danmark oplevet regnskyl, der har trængt ned i kældre og forårsaget store skader. Vi hjælper med at sikre, at I får anlagt korrekte og tilstrækkelige omfangsdræn i gården, så vandet bliver ledt i kloakkerne og kan skade sokler og kældervægge.

Omfangsdræn er ofte en omkostelig investering. Vi ser dog ofte og oftere, at behovet for det stiger, og bygninger, der ikke har fået det lagt, står med langt større udgifter i forbindelse med renovering af vægge og boliger, hvor vandet er trængt ind i hjem og ejendomme.

Landskabsarkitekt københavn
Kloakspuling

Kloak spuling, service, inspektion og vedligeholdelse til ejendomme

Man kommer ikke uden om det. Kloaker stopper til, og skal tilses og evt. spules. Hvad jeres egentlig forbrug er, kræver kendskab til kloak og dræn. Og her kan John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører rådgive jer til, hvilken service I har brug for.

Om det er en kloak renser, kloak spuling eller anden kloak service, så sørger vi for, at I får det, I har brug, så I undgå at betale for noget I ikke har brug for.

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører er et arkitektfirma på Frederiksberg.

 

Vi specialiserer os i renovering og renovation, med alt hvad det indebærer, inklusiv at skabe ny liv til baggårde, og sørge for at dræn og kloaker i ejendomme fungerer optimalt.

Vi er en tegnestue, ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører m. fl. der sikrer, at hvad end I skal have renoveret, bliver gjort ordentligt og rettidigt.

Vi tager os af alt det administrative i forbindelse med ansøgninger om tilladelse m.m., så I slipper for det, eller glemmer det.

Vi hjælper boligejendomme, erhvervsejendomme og private.

Skal I også have fornyet jeres gård og sikret det mod fremtidige stormfloder?

Prisen på at anlægge en ny baggård og installere drænsikring afhænger af gårdens type og størrelse.

Kontakt os, og så besvarerer vi gerne dine spørgsmål i forbindelse med en gårdrenovering, dræn og kloakservice.