Privat byggerådgiver

Privat byggerådgiver

Byggerådgiver firma i København

Professionel og uvildig byggeteknisk rådgiver til at sikre, at jeres planer om nybygning, renovering, forbedring og andet byggeri sker rettidigt og ordentligt.

Vi hjælper med alt det administrative ved kommunal sagsbehandling.

Vi sørger for at sikre god kommunikation og opfølgende sikring af byggeriets fremgang under processen.

Uvildig byggerådgivning

Byggerådgiver, der har det store overblik

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører er en erfaren og velrenommeret bygherrerådgiver med speciale indenfor renovering. Er I en boligforening, virksomhed, organisation eller forening, hvis bygning trænger til at blive gennemgået, har vi erfaring, mandskab og ekspertise. Vi hjælper også private, der skal have renoveret hus eller sommerhus, med det store overblik.

Alt byggeri, uanset kommune og størrelse, medfører en masse papirarbejde, der skal behandles og tages stilling til. Vi kender processerne, procedurerne og reglerne. Vi rådgiver og vejleder igennem hele processen, så du har og får sendt alle dokumenter rettidigt til den rette modtager, korrekt.

Byggekonstruktør, der sikrer korrekte myndighedsbehandlinger og byggetilladelser

Står I på tærsklen til at skulle igangsætte et større byggeri og vil gerne have samlet al den hjælp, I har brug for et sted, så kan John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører hjælpe jer med blandt andet:

  • Dispensationer, når det gælder afstandskrav til skel, vandløb, veje, beboelse mv.
  • Brandteknisk redegørelse
  • Nedrivningstilladelser
  • Facadetegninger
  • Byggetilladelser
  • Plantegninger

 

Vi er byggerådgivningsfirma med arkitekter, ingeniører, en tegnestue, bygningskonstruktører, og bygningsrådgivere med passion for vores fagområde. Vi ønsker at gøre byer smukkere ved at sikre, at det, der bygges og renoveres, gøres med langsigtede planer for øje.

Byggeteknisk rådgiver

Byggerådgiver til renovering og nybyg

Vi er arkitetktfirma med arkitekter, ingeniører, en tegnestue, bygningskonstruktører, og bygningsrådgivere med passion for vores fagområde. Vi ønsker at gøre byer smukkere ved at sikre, at det, der bygges og renoveres, gøres med langsigtede planer for øje.

Vi vælger den rigtige løsning, der giver de bedste resultater på langt sigt.

Vi forstår, hvordan alle de involverede i et byggeprojekt – uanset om det er dem, der bygger, eller dem, der bor, hvor der bygges – har en interesse i en gnidningsfri proces. Og det er her, at John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører kommer ind og sikrer, at byggeprojektet kører så smidigt som muligt.

Så står I med tanker om et større byggeri og har brug for rådgivning til, hvad der er det næste naturlige første skridt, så lad en samtale med John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører være det første skridt. Så hjælper vi jer med at tage det rette første spadestik.

Tag kontakt til os i dag.

Bygherrerådgivning

Vi udfører:

  • Byggeteknisk rådvigning
  • Energoptimering
  • Byggerådgivning
  • Alt inden for renovering

Prisen på privat bygge rådgivning afhænger af projektets størrelse og tilstanden af den bygning, der skal renoveres.

Kontakt os, og så besvarerer vi gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat byggerådgivning