Om John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma som er et aktieselskab startet i 1986 i forbindelse med overtagelsen

af indlandsafdelingen i firmaet N.E. Wernberg A/S, som ligeledes var et rådgivende ingeniør – og arkitektfirmastiftet i 1939.

På tegnestuen har vi både arkitekter og bygningskonstruktører.

Vi udfører alt indenfor renovering/byggeri – både helt store projekter til de helt små som terrasser, garager mv.

Rådgivning til altanprojekt.

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører

Vi er en tegnestue på Frederiksberg med arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har rådgivet og tilset byggerier i alt lige fra København, Århus og Bornholm.

 

Vores ekspertise er i renovering af alle typer bygninger. Huse, ejendomme, andelsforeninger, ejendomsforeninger, bevaringsværdi byggerier, kirke.

 

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører er din samarbejdspartner og byggerådgiver med høj troværdighed og erfaring i forbindelse med renoveringsprojekter.

 

Vi er specialiseret i at rådgive i komplekse opgaver inden for renovering og vedligeholdelse. Vores primære fokus ligger på at tilbyde byggerådgivning til andelsboligforeninger og ejerforeninger i København og omegn.

 

Vi har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning og tilbyder vores hjælp til en bred vifte af forskellige opgaver og services.

 

Når I samarbejder med os, får I et hold bestående af dygtige fagfolk, der har dyb forståelse for renoveringsprojekter, de kompleksisteter de kan afføde. Det er i vores interesse, at I føler jer trygge med jeres valg af byggerådgivere i hele processen, og I får et slutresultat, som  I og alle beboerne, er yderst tilfredse med.

Jens Gjettermann Bergelin

David Ruben Haunstrup

John Bergelin