Tagterrasse

Tagterrasse

Tagterrasser til private og erhverv

Skal I have anlagt en ny tagterrasse, eller renoveret jeres eksisterende tagterrasse? I er ikke de eneste, der har truffet den fornuftige beslutning. Om end sommeren i Danmark gerne måtte være længere, er vi gode til at bruge den, når den er her. Derfor er en tagterrasse en god måde at øge værdien af ejendommen eller sit hjem. Derudover er det også en direkte bidragsyder til øget velvære, fordi en ny tagterrasse

Tagterasse - arkitekt

Rooftop og tagterasse til restauranter, barer og firmaer med adgang til øverste etage.

Er I en virksomhed, der kan se en fordel I at få installeret en rooftop til jeres kunder, kan John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører rådgive til den bedste løsning og sikre en smidig gennemførelse af projektet.

Interessen for tagterrasser i  København, Århus og andre større byer er steget markant. Influencere deler deres idéer til, hvordan en tagterrasse kan se ud. Bynatur er gået hen og blevet et mere brugt ord, og alverdens byguides har listet de bedste rooftop steder i byen.

 

Skal I med på listen? Så kontakt os i dag.

Hvordan fungerer opførelsen af jeres tagterrasse?

Vi mødes og snakker om jeres idéer og ønsker. Vi ser nærmere på jeres tag, og indsamler den information, der er nødvendig for at vide, hvad det kræver at realisere jeres tagterrasse drømme. 

Det hele starter med en samtale. Kontakt os, og lad os se på, hvordan vi kan få etableret en tagterrasse hos jer.

Ny tagterasse

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører er et arkitekt firma på Frederiksberg

Vi specialiserer os i renovering og renovation, med alt hvad det indebærer. Vi har givet bygget terrasser i store dele af Danmark. Vi er dog mest aktive i hovedstadsområdet.

Vi er en tegnestue, ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører m. fl. der sikrer, at jeres tagterrasse-projekt bliver gjort bygget ordentligt og rettidigt.

Vi tager os af alt det administrative i forbindelse med ansøgninger om tilladelse m.m., så I slipper for det, eller risikerer at glemme det.

Vi hjælper boligejendomme, erhvervsejendomme og private.

Få bygget en Rooftop til jeres virksomhed

Vi har rådgivet om tagterrasse af tagboliger i København i mange år.

Prisen på en tagterrasse afhænger af boligens type, størrelse, ønskede materialer m.m.

Kontakt os, og så besvarerer vi gerne dine spørgsmål i forbindelse med en tagterrasse.