Fjernelse af skimmelsvamp

Fjernelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp fjernelse og sanering

Vi sikrer effektiv skimmelsvamp bekæmpelse for private, andelsforeninger, ejerforeninger, virksomheder, offentlige institutioner og forsikringsskader, der døjer med svampeskader.

skimmelsvamp bekæmpelse

Effektiv skimmelsvampbekæmpelse for private, andelsforeninger, ejerforeninger, virksomheder, offentlige institutioner og forsikringsskader.

John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører har byggerådgivere klar til at hjælpe jer med at få udført fjernelse af skimmelsvampbekæmpelse i København og omegn. Vi går altid efter en langvarig, succesfuld fjernelse af skimmelsvamp, så I undgår, at det kommer igen.

 

Vi hjælper med alle typer hjælp og afrensning af skimmelsvampudbrud – store som små. Vi har stor erfaring og succes med at kunne afgrænse, hvor vi bekæmper skimmelsvamp, så det bliver trygt for beboerne at blive boende, uden at de risikerer at blive eksponeret for skimmelsvamp eller de midler, der bruges til fjernelse.

Er det farligt at bo med skimmelsvamp?

Det korte svar er ja, det kan være farligt at bo i et hjem med skimmelsvamp. Det kan frigive luftbårne partikler og kemikalier, du ikke kan se. Afhængig af hvor udbredt skimmelsvampen er, vil det mere og mere irritere i øjne, næse, lunger og hals. Længere tids eksponering (og selvom du ikke ved, at du indånder bakterierne) kan have sundhedsmæssige konsekvenser. Disse kan være allergiske reaktioner, astma og andre mulige luftvejssygdomme.

Så når du ser noget, er det vigtigt, at du går i gang med at få det fjernet hurtigst muligt, da det hurtigt kan sprede sig.

skimmelsvamp fjernelse

Vi er erfarne med skimmelsvampbehandling og sanering i København

Modsætningsvis til mange elektroniske gadgets er skimmelsvamp hverken noget nyt eller en trend, der (desværre) går i sig selv. Så længe der er lejligheder uden optimal luftventilation, vil der opstå skimmelsvamp, og der vil derfor være et behov for eksperter, der kan udføre skimmelsvampbehandling. Det kan vi hos John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører.

Vi har et mandskab, der udfører skimmelsvampbehandling med de seneste metoder, det bedste udstyr og den nyeste viden.

Står I med et udbrud af skimmelsvamp i huset, på arbejdspladsen eller i en anden bygning, så tag kontakt til os i dag. Vi ved, om nogen, vigtigheden af, at der bliver taget hånd om det hurtigt.

Mould cleaner

Vi sikrer en komplet fjernelse af skimmelsvamp hos private, firmaer, erhverv, sommerhuse og boligforeninger.

Prisen på en skimmelsvamp bekæmpelse afhænger af hvor meget der er, og hvor skimmelsvampen har befængt.

Kontakt os, og så besvarerer vi gerne dine spørgsmål i forbindelse med svampeskader.